IarmarEco :: Despre noi, IarmarEco - iarmaroc de produse naturale și ecologice din Moldova

Evenimentul IarmarEco

IarmarEco este un eveniment anual socio-cultural ce unește principalii actori din lumea ecologică și socială a Moldovei. Este o combinație dintre iarmaroc, networking facilitat și prezentări / lecții interactive, ceea ce îl face un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova.

IarmarEco își propune să aducă în același loc micii producători locali, producătorii de produse eco, inițiativele de antreprenoriat social, restaurantele, cafenele și firmele de catering care oferă mâncare sănătoasă, inițiativele ecologice și sociale din diverse sfere: ecologie și mediu, eficiență energetică, dezvoltare durabilă, consum responsabil, managementul eficient al deșeurilor, urbanism, activism civic, educație alternativă, stil activ și sănătos de viață, turism activ și ecologic, parenting responsabil etc. precum și diverși speakeri pe subiecte ce țin de domeniile respective.

Scopul IarmarEco este de a informa publicul larg despre posibilitățile schimbării rutinei actuale într-un stil de viață activ și sănătos: respectiv, durabil. Iarmarocul ajută reprezentanții din domeniul protecției mediului (ONG-uri, întreprinderi, companii, instituții guvernamentale) să dezvolte o viziune comună și să educe publicul larg, dar mai ales să inducă conceptul de antreprenoriat în sfera eco.

IarmarEco-eveniment-2020-Chisinau__4_.jpgIarmarEco-eveniment-2019__11_.jpgIarmarEco-eveniment-2019__31_.jpgIarmarEco-eveniment-2019__7_.jpg

Impactul IarmarEco este preconizat nu doar pentru locul desfășurării evenimentului, ci pentru contribuția la crearea relațiilor de încredere dintre ONG-uri, cetățeni, sfera business-ului și instituțiile guvernamentale competente, astfel favorizând apariția și implementarea ideilor noi.

Caravana IarmarEco 2020 în media:

IarmarEco 2020