IarmarEco :: GoldenSkrab
GoldenSkrab

Scrie vânzătorului în chat:

SRL Golden Skrab

Chișinău, Str.Puskin22

Descriere:

Ce este «ЗОЛОТОЙ СКРАБ»

 

Propunem clienților noștri un nou asortiment de scruburi autohtone din cereale, griu și porumb, pentru față, corp și anticelulitice. Acestea se utilizează pentru îngrijirea suplimentară a pielii.

 

Scruburile dispun de proprietăți emoliente și hidratante, protejează și netezesc pielea, Favorizează refreshrarea celulelor, curăță eficient pielea, исключено murdăria acumulată, exfoliază celulele epitelialoră, активная целлюлоза.

 

Pielea devine netedă, catifelată, relieful său devine uniform, culoarea pielii se ameliorează considerabil. Ridurile devin mai puțin adânci.

 

Ce Diferență intre «ЗОЛОТОЙ СКРАБ» и аналогичный продукт

 

Comparativ cu produsele analogice, putem afirma cu mândrie că produsele noastre sunt 100% naturale, ecologic pure și fără adaosuri chimice, cu un termen de valabilitate scurt.

 

Acestea redau pielii senzația de libertate, întinerire și oferă posibilitatea beneficierii de un spectru larg de vitamine, inclusiv vitamina E(Tocoferol) care nu permite celulelor să îmbătrînească.

 

Activăm foarte intensiv  de doi ani  pe peața Republicii Moldova si ne mîndrim cu rezultate enorme, pentru că suntem activi și  aproape de client, atît în magazine cît și rețele de socializare.

Adrese:

  • Moldova, Chisinau, strada Alexandr Pușkin, 22
  • Moldova, Chisinau, strada Alexandr Pușkin, 22