IarmarEco :: chocoraw_box
chocoraw_box

Scrie vânzătorului în chat:

Choco Sweet Box SRL

Codru, str. Bujorilor, 32

Descriere:

Ciocolata delicioasă de casă este o adevărată salvare pentru iubitorii de dulce care au grijă de aspectul fizic, nutriție și sănătatea lor.

Noi am eliminat toți aditivii chimici, lăsând doar baza - unt de cacao și pudră de cacao. Zaharul alb rafinat a fost înlocuit cu zahăr pudră organic de nucă de cocos. Poate fi folosit pentru copii și chiar de către diabetici.

Am creat un produs sănătos și, cel mai important, delicios, care este mult mai gustos decât ciocolata comercială dintr-un magazin.

Am reușit să colectăm tot ce este necesar pentru pregătirea acesteia într-o cutie unică CHOCORAWBOX și o împărtășim cu tine. Cu acest box fiecare poate deveni un ciocolatier în propria lor bucătărie. Vă garantăm!

CE VEȚI OBȚINE DIN CHOCORAWBOX?

Nu este nevoie de cântar de bucătărie - am calculat cu atenție toate proporțiile! Din cantitățile care se află în box, veți primi:

- 4 palete mari (aproximativ 100 gr)

- aproximativ 15 ciocolățele

Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a cunoaște ciocolata sănătoasă fără zahăr și pentru a te îndrăgosti de ea pentru totdeauna.

COMPOZIȚIA CHOCORAWBOX

Ne-am gândit la toate cele mai mici detalii, am selectat cele mai bune ingrediente: doar produsele din cacao Criollo, zahărul din nucă de cocos de pe meleagurile sale - Indonezia.

Instrumentele pentru pentru pregătirea ciocolatei sunt de o calitate excelentă și vor dura foarte mult timp.

  • Chișinău - Gratuit
  • Bălți, Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Anenii Noi, Călărași, Criuleni, Dubăsari, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Șoldănești, Telenești, Ungheni, Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Leova, Ștefan Vodă, Taraclia, Găgăuzia, Ceadîr-Lunga, Vulcănești, Strășeni - Gratuit