IarmarEco :: Tromigou
Tromigou

Scrie vânzătorului în chat:

"Tromigou print"

Str. Studenților 11/1

Descriere:

Tromigou - suvenire creative pentru vibrații pozitive!

Suntem un studio de design și producție care realizează cele mai adorabile, creative și ecologice suvenire și merchandising. Facem ceea ce facem pentru că ne place să vedem oamenii zâmbind și dăruindu-și cadouri reciproc!

Tromigou se specializează în:

1. Crearea de merchandising exclusiv și creativ pentru companii, care reprezintă un instrument de marketing distinct pentru creșterea recunoașterii mărcii și generarea de potențiali clienți suplimentari. Suvenirele provoacă emoții pozitive intense și asociații durabile, sunt păstrate mult timp și oferite celor dragi, astfel că loialitatea clienților și amintirile lor despre brand sunt deja în buzunarul dumneavoastră!

2. Dezvoltarea de colecții complete de suvenire tematice, cum ar fi cele despre vin și Republica Moldova și vânzarea acestora în locații turistice unice și magazine de suvenire. Noi stabilim un stil unitar și vă ajutăm să decorați magazinul în stilul unui concept store european, astfel încât vizitatorilor să le placă să intre și să cumpere tot!

3. Însoțirea companiilor în timpul sărbătorilor: pregătirea de cadouri neobișnuite pentru parteneri și angajați, decorarea celor mai frumoase și atmosferice evenimente corporative, birouri și alte spații.

Adrese:

  • Moldova, Chisinau, sectorul Rîșcani, strada Studenţilor, 11/1