IarmarEco :: Detergenti din Italia
Detergenti din Italia

Scrie vânzătorului în chat:

Italmol Service S.R.L.

Str. M.Sadoveanu 21 Chisinau

Descriere:

Detergenți rufe și balsam de rufe

Detergentul Bio conține un concentrat de substanțe tensioactive din natură, fără substanțe chimice.  Pentru a face față nevoii tot mai mari de a nu polua mediul, consumatorii pot alege utilizarea unui detergent bio pe bază de substanțe naturale și complet biodegradabil.  Intrând în detaliu, principalele avantaje ale detergenților organici sunt:      

   Sănătatea pielii

Alegerea unui produs ecologic este cu siguranță un avantaj pentru sănătate: gândiți-vă doar la toți acei oameni care suferă de boli de piele precum dermatita atopică sau cei cu pielea deosebit de delicată sau chiar bebelușii care nu pot purta haine care au intrat în contact cu substanțe chimice prea agresive.      

  Protejarea planetei

Cei care caută produse de origine naturală sunt, în general, deosebit de sensibili la problemele de mediu. Alegerea detergenților ecologici vă permite să contribuiți la protejarea naturii și a planetei în care trăim, deoarece un detergent bio nu poluează în niciun fel și nu poate deteriora mediul înconjurător prin compoziția sa.     

  Deșeuri zero și economii mai mari

A avea un detergent cu adevărat eficient la spălarea hainelor vă permite să evitați spălarea hainelor de mai multe ori. Detergenții organici sunt, de asemenea, proiectați pentru a fi utilizați în doze foarte mici, deoarece sunt foarte eficienți. 

Detergenții noștri au următoarele certificări italiane: - AIAB: ORGANIC ȘI CURAT - QV: CALITATE VEGANĂ - LAV: PROTECTIA ANIMALELOR(NU CONTIN PRODUSE DE ORIGINE ANIMALA)

  • Chișinău - Gratuit
  • Chișinău - Gratuit
  • Chișinău - 35 lei
  • Chișinău - 35 lei