IarmarEco :: Chocolife Handmade Chocolates
Chocolife Handmade Chocolates

Scrie vânzătorului în chat:

Bio Trend SRL

Chișinău

Descriere:

Chocolife este denumirea brandului de ciocolata creat in 2017. Compania oferă o diversitate de produse pregătite artizanal, din ciocolată veritabilă, utilizand ingrediente calitative, organice și nutritive. 

Fiind prelucrată manual ciocolata nu poate fi produsă in cantități industriale, de aceea producatorul oferă intotdeauna un produs proaspăt și aromat.

Gustul mirific al ciocolatei este suplinit doar cu condimente verificate, de calitate, fructe, nuci sau semințe de regulă ecologic certificate.

Chocolife ofera spe consum peste 12 feluri de bomboane, create dupa rețetă unică, cu gusturi de: vanilie, cilli, ghimbir, scortișoară, cafea etc. și peste 15 tipuri de ciocolate (sub formă de tabletă) cu nuci, vișine, semințe, alune, sare.

Tot aici puteti gasi ciocolata cu conținut maxim de cacao și procent minim de zahar cât și ciocolata fara zahăr, consumata de copii, persoane cu intoleranță la zahăr (diabet zaharat), persoane ce au probleme cu tensiunea si cei ce nu consumă zahăr.

Foarte important este și faptul că în componeța ciocolatei lisește glutenul, uleiurile hidrogenate și alti compuși alimentari sitetici și dăunători sănătății. Ceea ce confirma faptul că ciocolata oferită poate servi ca gustare inofensiva, delicioasă și sănătoasă cât și ca un prezent/ cadou original.