Între 22 și 23 septembrie, în Chișinău va avea loc IarmarEco, un iarmaroc cu totul special, dedicat oportunităților ecologice și antreprenoriatului social. Așa cum ne-a obișnuit în fiecare toamnă, evenimentul va aduce în același loc produse ecologice și handmade, asociații obștești, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, activități pentru copii, zonă de food court sănătos, peste care vor plana buna dispoziție și oamenii de suflet.

Aflat deja la cea de-a șasea ediție, IarmarEco promite să ofere și anul acesta un iarmaroc sănătos și ”verde”, pentru oameni, torbe și suflet. 

Evenimentul va avea două componente: cea expozițională, care va reuni producători și distribuitori de produse autohtone și servicii destinate unui stil de viață echilibrat, și cea informativ-educativă, care constă intr-o serie de ateliere, seminarii și discuții. Aproximativ 100 de antreprenori sociali și inițiative ecologice vor participa anul acesta la IarmarEco, unde vor oferi vizitatorilor desfătări una și una (mai multe informații aici).

Intrarea e gratuită.

Când: 22-23 septembrie, 10:00-17:00

Unde: Parcarea Kentford

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/934608333404082/

---

IarmarEco este organizat de A.O. EcoVisio cu sprijin din partea Guvernului Suediei și a Fondului European pentru Europa de Sud-Est.

Contact form

Do not hesitate to contact us with any question or suggestion!

Contactele noastre

Phone:
+37360975655 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Ne găsiți pe:

Facebook:
IarmarEco