IarmarEco

Iarmarocul oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social

30 septembrie - 1 octombrie 2017

IarmarEco - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social - este un eveniment socio-cultural,
care este organizat în fiecare toamnă, începînd cu anul 2013.

Timp de două zile aici se întâlnesc principalii promotori ai unui mod de viață activ și sănătos din Moldova -
care vor împărtăși cu toți cunoștințele lor, fie în cadrul atelierelor, fie de la tejghea, în cadrul discuțiilor personale.

La IarmarEco găsiți produse ecologice și sociale, produse handmade din materiale ecologice, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, zonă pentru copii, cafenea cu produse vegetariene și vegane, tombolă cu cadouri, și bineînțeles o doză de bună dispoziție și comunicare cu oameni frumoși.

Este o combinație dintre iarmaroc, networking facilitat și prezentări / lecții interactive,
ceea ce îl face un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova.

Noi suntem eco-friendly și kids friendly, deci fiți siguri că în cadrul evenimentului veți găsi cu siguranță ocupație fiecărui membru, de la mic la mare!

Cea de-a cincea ediție a avut loc pe 30 septembrie și 1 octombrie 2017, pentru prima dată în istorie - în aer liber. La eveniment au participat circa 90 de fermieri, antreprenori, artizani, activiști cu produsele, serviciile și inițiativele lor ecologice și sociale; peste 40% din ei participau prima dată în calitate de expozanți. Au fost și peste 15 de ateliere teoretice și practice pe teme cum ar fi: ”Cum să alegi mierea ecologică și cum s-o mănînci”, ”Farmacia verde”, ”Cum să crești o grădină pe pervaz”, ”Cum să compostezi deșeurile organice în condiții de apartament sau oficiu”, yoga, ateliere culinare și despre nutriție. Timp de două zile, iarmarocul s-a bucurat de circa 1000 de vizitatori.

Cea de-a șasea ediție urmează în septembrie-octombrie 2018!

Contact form

Do not hesitate to contact us with any question or suggestion!

Contactele noastre

Phone:
+37369817235 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Ne găsiți pe:

Facebook:
IarmarEco