Despre noi

IarmarEco este un eveniment anual socio-cultural ce unește principalii actori din lumea ecologică și socială a Moldovei. Este o combinație dintre iarmaroc, networking facilitat și prezentări / lecții interactive, ceea ce îl face un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova. 

IarmarEco își propune să aducă în același loc micii producători locali, producătorii de produse eco, inițiativele de antreprenoriat social, restaurantele, cafenele și firmele de catering care oferă mânacare sănătoasă, inițiativele ecologice și sociale din diverse sfere: ecologie și mediu, eficiență energetică, dezvoltare durabilă, consum responsabil, managementul eficient al deșeurilor, urbanism, activism civic, educație alternativă, stil activ și sănătos de viață, turism activ și ecologic, parenting responsabil etc. precum și diverși speakeri pe subiecte ce țin de domeniile respective.

Scopul IarmarEco este de a informa publicul larg despre posibilitățile schimbării rutinei actuale într-un stil de viață activ și sănătos: respectiv, durabil. Iarmarocul ajută reprezentanții din domeniul protecției mediului (ONG-uri, întreprinderi, companii, instituții guvernamentale) să dezvolte o viziune comună și să educe publicul larg, dar mai ales să inducă conceptul de antreprenoriat în sfera eco.

Impactul IarmarEco este preconizat nu doar pentru locul desfășurării evenimentului, ci pentru contribuția la crearea relațiilor de încredere dintre ONG-uri, cetățeni, sfera business-ului și instituțiile guvernamentale competente, astfel favorizînd apariția și implementarea ideilor noi. 

 

 

Contactele noastre

Phone:
+(373)79801012 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Ne găsiți pe:

Facebook:
IarmarEco

Contact Form

Don't hesitate to contact us with any inquiry or suggestion