Despre noi

 

IarmarEco - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social - este un eveniment socio-cultural ce unește principalii actori din lumea ecologică și socială a Moldovei. Este o combinație dintre iarmaroc, networking facilitat și prezentări / lecții interactive, ceea ce îl face un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova. 

Scopul IarmarEco este de a informa publicul larg despre posibilitățile schimbării rutinei actuale într-un stil de viață activ și sănătos: respectiv, durabil. Iarmarocul ajută reprezentanții din domeniul protecției mediului (ONG-uri, întreprinderi, companii, instituții guvernamentale) să dezvolte o viziune comună și să educe publicul larg, dar mai ales să inducă conceptul de antreprenoriat în sfera eco.

Impactul IarmarEco este preconizat nu doar pentru locul desfășurării evenimentului, ci pentru contribuția la crearea relațiilor de încredere dintre ONG-uri, cetățeni, sfera business-ului și instituțiile guvernamentale competente, astfel favorizînd apariția și implementarea ideilor noi.

IarmarEco a început în 2013 și în 2017 o să fie deja cea de-a cincilea ediție. 

În 2018, IarmarEco va dura, ca și în 2017, două zile - 22 și 23 septembrie .

Mai multe detalii vor urma!

Pentru a afla mai multe, puteți vizita pagina IarmarEco pe Facebook.

Contact form

Do not hesitate to contact us with any question or suggestion!

Contactele noastre

Phone:
+37360975655 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Ne găsiți pe:

Facebook:
IarmarEco