Producători Agricoli

Rifero

🍭Ciocolatele Rifero , sunt produse manual în Moldova, din cele mai bune ingrediente și cu cea mai mare grijă, fapt confirmat prin delicatețea gustului! Ciocolatele sunt un complex natural de substanțe nutritive importante, fibre, minerale, vitamine, antioxidanți necesari pentru o viață sănătoasă.

Gastronom.md

Gastronom.md este magazinul online de unde puteți cumpăra uleiuri naturale cosemtice, terapeutice și alimentare de calitate înaltă, iar pe 22 și 23 Septembrie produsele lor vor fi accesibile la IarmarEco 2018. Veniți să vedeți ce alte produse din gama raw, superfoods și eco mai au de oferit!

DENS

DENS, un proiect de antreprenoriat social ce constă într-un atelier de deshidratare a fructelor, legumelor și pregatirea gustărilor sănătoase (biscuiti, granola, crakeri, ciocolate raw vegane, nuci si semințe), inițiat pentru a susține angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.

FructChips

Cei de la FructChips vă vor propune să vă delectați cu chipsuri din măr, măr + ananas, cocos și mix (asorti din 7 feluri de fructe: măr, ananas, kiwi, portocală, mandarină, banană și cocos). Un lucru foarte important este că aceste chipsuri nu conțin nici zahăr, nici fructoză artificială, nici ulei de palmier, nici alți aditivi sau îndulcitori. 

gRANOLa homemade

🌱Granola HomeMade este un produs 100% natural, lipsit de conservanți, coloranți și îndulcitori artificiali. Produsele Granola HomeMade conțin fulgi de cereale, nuci ,semințe și fructe deshidratate, bogate în nutrienți, fibre, vitamine și minerale, benefice pentru organism.

Tia bionatur

🐝TIA Bionatur Dulciuri din miere este un proiect conceput pentru a diversifica utilizarea mierii de albini. Dulciurile din miere au în componență ingrediente naturale deshidratate, uscate, condimente ce diversifică utilizarea lor în alimentație. TIA bionatur are în listă următoarele produse: honey smoothie și honey sticks cu pomușoare și fructe, honey sauce cu condimente, oțet de măr și miere.

chocolife

🍫Chocolife - Handmade Chocolates propune consumatorului o varietate de produse, gustări pregaăite din ciocolată exclusivă, de calitate superioară ce are la bază cacao și untul de cacao obținute din cele mai selecte boabe de cacao. bomboanele, figurinele și celelalte produse obținute nu conțin coloranți, conservanți, aditivi ce ar putea dăuna sănătății. Chocolife este recomandată ca fiind ciocolata ce o consumă chiar și copii pentru prima data.

IVAN cHIRIAC

🐝Bzzzz. Bzzzz. 🐝 Ivan Chiriac vine la IarmarEco cu miere naturală, produse apicole și săpun natural confecționat manual. 

DOCTOR FARM

☕Expozantul Doctor FARM revine la IarmarEco cu ceaiuri naturale din plante, combinate perfect ca să vă energizeze dimineața sau să vă redea liniștea după o zi lungă și grea. 

ECOVAZON

🌿La EcoVazon se cresc și comercializează plante aromatice la ghiveci din 2012. Pe lângă mirodenii proaspete aici mai găsiți o colecție mare de ardei iuți, unele plante decorative, dar și o varietate bogată de suculente. Tot aici veţi putea alege ghiveciuri pentru plante, seminţe de plante aromate și nu numai.

RONȚI

Fulgi de Cereale RONȚI e producătorul autohton care vine să vă aducă aminte că diminețile se încep cu dejunuri sănătoase - fulgii lor de cereale sunt crocanți și delicioși, fără gluten, fără conservanți și coloranți.
La RONȚI puteți găsi fulgi cu și fără zahăr. În orice caz, ei pot fi RONȚăiți proaspeți, sau mâncați cu lăptică de migdale ca să fie super sănătoși!

Biantti

🍇Brand al companiei - Biantti- Producător Local Eco – reprezinta produse cultivate 100% ecologic cu mândrie în Carahasani venind ca o alternativă sănătoasă la stilul modern de alimentație. Ceea ce consumatorul de azi găsește adesea pe piață sunt opțiuni multe, promisiuni sofisticate și arareori credibile, împăchetari atrăgătoare cu conținut incert. Biantti iși propune să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor, este numele pentru produse naturale, ecologice, care pot face parte dintr-o alimentație echilibrată și sănătoasă la orice varstă.

GRADINA MOLDOVEI

🌱Pentru că știe cum să-l răsfețe pe fiecare, Gradina Moldovei va fi prezentă la IarmarEco cu o gamă largă de produse naturale unice: semințe și plante, cu legume proaspete de sezon, gemuri fără zahăr, fructe uscate pline de vitamite și ceaiuri originale uscate domol în uscător solar.

CEAIURILE MEG

Consumatorii ceaiurilor MEG nu se bucură doar de gustul și aroma lor, dar datorită proprietăților curative al plantelor, previn și diminuează simptomele la numeroase maladii. Uscarea se petrece într-un loc special amenajat. Plantele sunt păstrate in ambalaje de hirtie, ferite de lumină și căldură, pentru ca să se păstreze savoarea, culoarea și mirosul. Și la capitolul ambalaj am optat pentru unul eco, deci inofensiv pentru sănătate. Cutiile unde sunt depozitate sunt din lemn și sunt foarte comode.

BACIFERA

Asociatia producatorilor de pomusoare Bacifera revine la IarmarEco. Și pentru că pomușoarele sunt absolut supereroi după conținuturile de antioxidanți, nutrienți și fibre, vă recomandăm să treceți neapărat pe la masa Bacifera, pentru a vă face plinul de sănătate în toiul toamnei! 
Acolo veți găsi pomușoare, fructe proaspete și în suc propriu, peltea, dulceață...

DULCE PLAI

🐝Dulce Plai produce și livrează în Moldova și România produse apicole naturale .Din 2012 la Dulce Plai îngrijim de 100 familii de albine la prisaca din Todirești și Elizavetovca în raionul Ungheni.

AROME BIO

💃Proiectul Arome BIO s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata produse naturale, certificate BIO, de inalta calitate! De aceea, alegem cu atentie producatori de incredere din Occident. Inainte de a alege un producator, verificam ingredientele utilizate si experienta consumatorilor.

MOVCA

“Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA) este o organizație non-guvernamentală, care pledează pentru Agricultura Ecologică și produse agroalimentare ecologice în Republica Moldova. La masa MOVCA veți putea procura făină de speltă, de porumb și de grîu ecologice, suc de aronia, ceaiuri din plante, miere naturală, fructe uscate - toate ecologice, obținute înțelept și cu grijă față de solurile Moldovei.

PAINEA SOARELUI

🌞 Pâinea Soarelui este o paine din făinuri integrale , care conțin tot aportul nutrițional al bobului din cereale, plămădită manual , fermentată doar cu maia naturală din aceleași cereale , imbogățită cu diverse ierburi aromatice , semințe sau fructe . Paine , așa cum trebuie să fie painea - nutritivă , aromată și integră.

FAVORITES

Producătorul Favorites din satul Peticeni, raionul Călărași, este specializat în fabricarea și comercializarea fructelor uscate prin metode tradiționale de deshidratare termică, bazate pe tehnologii și echipamente moderne, fără utilizarea conservanților, coloranților și a altor aditivi alimentari. La IarmarEco acesta vine cu prune și aronii proaspete, și multe fructe uscate. Anul acesta poți câștiga prune uscate fără sâmburi și piersici uscate.

moberry

🍒Cooperativa de Intreprizatori MoBerry a fost infiintata in anul 2016, de 5 antreprenoare, producatoare de fructe si pomusoare. Activitatea MOBERRY este procesarea pomușoarelor și fructelor de la producatorii autohtoni. Scopul este de a produce mîncare sanatoasă, ecologică. La baza elaborării și pregătirii produselor sunt folosite rețetele și tradițiile naționale.

DOMNMORARU

🌾DOMnMoraru Condimente aromate pentru sănătăte și pentru suflet din grădina ecologică de pe dealurile satului Cojușna. Creștem pentru noi înșine și pentru oameni care împărtășesc aceleași valori. Oțet natural de fructe și mure, ceaiuri unicale și ceaiuri din frunze fermentate, cvas sănătos și gustos, amestec de condimente binecunoscute și condimente după rețete bulgarilor basarabeni – le producem noi inșine.

food court

VERDEGO

Lansat acum 3 ani la IarmarEco, Verdego este un frumos exemplu de ce se poate de realizat cu muncă, dragoste față de sănătos și oameni! Bucătăria alimentelor vii, echipa Verdego propune produse lucrate artizanal, snack-urile raw fiind obținute prin proces blând de uscare la temperaturi joase, ceea ce permite obținerea unor alimente ce păstrează calitățile nutritive ale ingredientelor: fructe și pomușoare cultivate în regim ecologic în Moldova.

OLGA CIORNII

Olga Ciornii știe să gătească plăcinte care vă vor lăsa gura apă! Plăcinte reci, cu fructe și pomușoare de sezon - neamneam! Pe lângă asta, Olga vă va servi cu migdale învelite în ciocolată neagră și tartă delicioasă - pentru că lucrurile bune nu vin singurele, dar în perechi!
Energia pozitivă a Olgăi vi se va transmite prin comunicarea cu ea (poate veți afla rețetele secrete) și prin bucatele ei gătite cu drag!

vego

VEGO reprezintă un brand care promovează stilul de viață vegan, axat pe alimentație, unde sunt excluse produsele de origine animală și anume lactate, ouă, carne, miere, dar și orientat mai mult pe mîncare sănătoasă - gluten free, sugar free, mîncare neprăjită, etc. VEGO încearcă să demonstreze că și alimentația vegană este variată și gustoasă, distrugănd mitul că este săracă în bucate și fără gust.

RITA'S GREEN VIBES

Rita's Green Vibes ne va delecta cu unele din cele mai delicioase produse vegane, vom avea ocazia să gustăm: 
batoane, bomboane și torturi gătite fără foc, unturi vegetal de calitate, care înlocuiesc margarina, unturi din diverse oleaginoase 100%, fără alte adaosuri, și, bineînțeles, ciocolatele raw, cele făcute din ingrediente organice cu pudră de cacao de înaltă calitate sau carob în cazul copiilor, laptele vegetal din semințe/ nuci locale, pateuri raw și multe alte delicii vegane 🙂.

DULCINELLA

Cu atenție deosebită atât la calitatea ingredientelor cât și la detalii estetice și gustative, Dulcinella Altfel vă va îndulci la iarmaroc cu deserturi vegane și raw-vegane! Linia Altfel de la Dulcinella este o inițiativă de a sensibiliza consumatorii față de dulciurile mai sănătoase, atât pentru corp, cât și pentru minte - fără coloranți artificiali, conservanți, îndulcitori rafinați, componente de origine animală cu conținut ridicat de colesterol. Dulcinella altfel vă ajută să atingeți noi senzații gustative și vă lasă îndulciți și îmbunați!

baby.com.md

🍃 Baby.com.md vine cu o alternativa ecologică pentru casa noastră: nucile de sapun sunt o alternativa sanatoasa tuturor detergentilor din comert. Sunt bune pentru spalarea rufelor, suprafetelor (geamuri, mese, podea, oglinzi), jucariilor, dar pot fi folosite si pentru igiena personala, ca baza pentru sapun sau sampon. Haina spalata cu nuci de sapun nu miroase a nimic. Nucile de sapun sunt ecologic curate, fiind un produs absolut natural, iar dupa uilizare pot fi compostate.

detergenti

lavanda de moldova

🆒Lavanda De Moldova este o gospodărie țărănească care se ocupă de cultivarea și prelucrarea lavandei. Are în vînzare floare uscata (buchete, pungi mirositoare), ulei, apă de lavandă. Produsele noastre sunt de cea mai mare calitate la preturi FOARTE accesibile. 

Carolush Beauty 

💃Frumuseţea vine de la natură şi Carolush Beauty vine să-ţi demonstreze asta prin cosmeticele naturiste produse din cele mai pure ingrediente.
Produsele de îngrijire naturistă sunt preparate din cele mai pure ingrediente realizate prin tehnologie proprie care pastrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

sapun artizanal de la zina

💥Produsele de la Zina sunt produse de îngrijire naturale, produse de bază pentru o igienă si ingrijire sănătoasă, care susțin și ajută ca pielea, corpul, organismul să își mențină funcțiile sale proprii de protecție, apărare, regenerare. Fiecare ingredient folosit, este menit ca sa nu dăuneze, întîi de toate si desigur să contribuie la buna funcționare a întregului organism, și totodată să nu dăuneze mediului înconjurător, care deasemenea este înt-o strînsă legatură cu noi înșine si cu nivelul nostru de rezistență la diferite situații în procesul de evoluție, de creștere.

OLYNATUREL 

Doamnele și domnișoarele mereu doresc să arate frumoase și să rămână tinere mai mult timp. OlyNaturel are grijă de acest lucru, făcând cu dragoste produse cosmetice pentru îngrijirea deplină a întregului corp, de la cap până la picioare. Sortimentul este foarte divers, fiecare își va găsi produsul potrivit pentru tipul său de piele.

DOTERRA 

🍀Sanatate cu DoTerra Chisinau va fi prezentă la tîrg cu produse sută la sută naturale, sigure și eficiente pentru tratament naturist (uleiuri esențiale, complexe de vitamine). Uleiurile pot fi o trusă de urgență în casă, în excursii, la locul de muncă, un instrument excelent de folosit pentru un corp mai sănătos, emoții pozitive și suflet curajos!

 FORTUNA SOAP

Fortuna Soap produce săpunuri handmade de o frumusețe rară, dar cel mai important și foarte beneficie pentru pielea noastră.Pe lângă săpunul natural artizanal, acești te mai pot bucura cu șampon solid, unguente naturale, balsam de buze, bombe de baie, cremă de față și cremă solidă pentru corp. Toate realizate manual în cantități mici din produse 100% naturale, și lipsite de aditivi chimici. 

Hand made

HANDMADE WITH LOVENDER 

 👉 Hai să spunem Naturii cât de tare o iubim! E atât de simplu, când folosești torbele ecologice. Realizate din bumbac, torbele Handmade with LOVEnder vă vor fi un ajutor minim doi ani. Principalul criteriu este cât de comodă este torba, practică și dragă inimei. Renunțați la plastic! 

OOH LA LA STYLE 

✨La IarmarEco te așteptăm cu gustoșenii, dar și cu accesorii hand-made practice și frumoase. Iată de exemplu cei de la Ooh la la style ne vor bucura cu bentițe, turbane și căciulițe, toate confecționate manual din stofa naturală tricot bumbac, perfecte atât pentru copii chiar din prima zi de viață cât și pentru maturi.🎁

BUCA BACA 

Buca Baca este un atelier de familie, în care pun muncă și suflet cuplul Alina și Serghei. Ei vor aduce cu sine jucării din lemn, rucsacuri compacte din material (apropo, un asemenea rucsac ați putea câștiga la tombolă), coșuri pentru jucării și muuulte altele.😍 

TORBESC 

Torbele ecologice sunt "a must" la orice iarmaroc, mai cu seamă la IarmarEco, și cine dacă nu prietenii noștri dragi de la Torbesc vor bucura vizitatorii cu torbe eco frumoase, practice și la un preț accesibil. :) Un lucru foarte important este că aceste torbe sunt confecționate din stofă 100% bumbac biodegradabil. 

KAZELEKA CROCHET TOYS 

Animăluțele de jucărie ale expozantului Kazeleka crochet toys dăruiesc bucurie, ajută la antrenarea motoricei la copii, iar textura firului din care sunt croșetate desfată la atingere. O multitudine de jucării sunt menite pentru un joc de lungă durată. 

 Слингобусы и эко-игрушки для малышей  

O copilărie sănătoasă începe de la primii ani de viață. De aceea, expozantul nostru Слингобусы и эко-игрушки для малышей vine la IarmarEco cu un arsenal de alternative ecologice pentru bebeluși!
Jucăriile de dezvoltare a motoricii mici, a imaginației și ingeniozității, mărgele pentru mămici (mămicile doar le poartă, dar iată bebelușii se joacă cu ele ;)) - toate aceste articole sunt confecționate doar din materiale naturale ecologice - lemn și bumbac.

IASEA PAPUSA

Iasea Papusa vine la IarmarEco cu păpuși textile, ca jucării sau element de decor, confecționate din tesături de in, bumbac, mătase, cu adaosuri din ierburi aromatice uscate, cafea sau scorțișoară - pentru ca păpușile nu doar să fie plăcute ochiului, atingerii, dar și mirosului! Creatoarea păpușilor abordează cu mare grijă arta ei - păpușile pentru copii sunt făcute cu minim de nasturi, ca să nu rănească, fără adaus de ierburi, ca să nu irite.. iar păpușile de decor sunt ornamentate cu dantele, nasturi și diferite ierburi mirositoare - pentru plăcere maximă a posesorului.

ELENA LIN 

Jucăriile de la Elena Lin făcute manual, din in, bumbac, și calico, îmbibate cu vanilie pentru gătit sunt niște deserturi vizuale și tactile! Plăcute la atingere, ele vor încânta și pe cei mici și... pe cei nu prea mici! Vor umple casa cu bucurie și vanilie! 

MANDENGUE WAY 

Mandengue Way - e expozantul cu note exotice care ne aduce bijuterii și confecții textile în stil african, create manual din materiale naturale tradiționale Africii de vest. 
Acest participant aduce la iarmaroc ecobags deosebite și haine în design african, plus accesorii colorate aprins, ca să ne umple toamna cu bucățele colorate de vară!☀️

 VICRAFTS

ViCrafts e participantul care vine să promoveze decorul elegant autentic din lemn, lucrat manual. Obiectele ViCrafts înmoaie inimi cu gingășia stilului în care sunt lucrate, ochiul se odihnește în fața la atâta finețe...
Materialele folosite la producerea pieselor de decor sunt: lemn, vopsea acrilică pe bază de apă, ecolac pe bază de apă, fire de ață, stofe și țesături naturale etc. - componente naturale, pentru a păzi de toxine al nostru "acasă".

Tinerii pentru EcoPlastic 

La iarmaroc TEP vin cu un atelier de creație pentru copii, cu obiectele confecționate din plastic reciclat după tehnologiile Precious Plastic Community , dar și cu o chemare spre toți vizitatorii să aducă plasticul folosit - și anume capace de la sticle, flaconașe de la detergenți și șampon (nr 2 HDPE și 5 PP). La masa TEP veți afla tot ce ține de felurile de plastic, de reciclarea lui și alte detalii curioase despre produse și posibilități de cooperare!

 SORTULETE LIADECOR

Creatoarea Sortulete LIAdecor, Jurjiu Natalia confecționează lucuri manuale de la 9 ani (!) - lucrările ei încântă și încălzesc sulfetul în timpul gătitului cu cei dragi alături ☀️
Lucrările Nataliei sunt în număr limitat, personalizate sau unice: șorțulețe, bonete pentru copii și maturi, seturi mămă-fiică - pentru ca în bucătărie să fiți o echipă de neoprit!

Pangea 

Știți ce e superb? Arta. Și Natura. Și Torbele. De aici rezultă că arta pe EcoBags e un superproduct înzestrat cu niveluri grozave de frumusețe! 
La Pangea veți putea cumpăra o torbă eco sau veți crea una personalizată în cadrul atelierului de creație marca Pangea!
Creați-vă propriile minunății ca să le purtați pe torbă oriunde vă duceți!

edujoc 

La Iarmaroc venim să schimbăm câteva vorbe de suflet, să ne facem plinul cu produse ecologice direct din mâinile producătorului, să mai gustăm din bucate generoase și sănătoase, să învățăm multe și de toate, și să ne jucăm! Da, mic sau mare EduJoc - Jucarii educative vă găsește ac de cojoc!

TANYA SEUL 

Tanya Seul, împreună cu pacienții cu dezabilități din spitalul în care activează, confecționează pungi din hârtie - o formă de terapie manulă, artistică, dar și o modalitate de a facilita integrarea ulterioară în societate. Totodată, spune Tatiana, e o metodă de a atrage atenția la faptul că persoanele cu dezablități necesită nu doar tratament medicamentos, dar și ocupațional.
Visul Tatianei e ca inițiativa să se transforme în antreprenoriat social - așa că putem deveni parte a istoriei date frumoase!

 VELLOVE

Tuturor care au pasiune față de biciclete - se dedică Vellove-accesorii din părți de bicicletă! 
Ce modalitate originală de a reduce deșeurile și de a valorifica piesele de bicicletă uzate, dându-le o a doua viață! Tânără, extrem de creativă, îndrăgostită de biciclete, Any Djumaeva va prezenta cu mare drag creațiile ei la IarmarEco 2018!

KOLLOBOX 

Membru al AO Uniunea Meşterilor Populari din MoldovaSvetlana Ciorba va reprezenta brandul Kollobox, jucarii handmade.Jucăriile Svetlanei au un element special și anume stilul tradițional, cu ie cu tot - ceea ce e o modalitate frumoasă de a reinventa handmade-ul jucăriilor, cu respect față de rădăcinile populare.
Pe lângă acestea, vă așteaptă și jucării cu un design deosebit de fin și drăgălaș pentru copii dar și pentru decor!

 beresta

Expozantul BERESTA va propune un larg asortiment de produse din lemn, executate manual, prelucrate cu uleiuri si vopsele ecologice: articole de design interior, accesorii lucrate neobișnuit în lemn, mobilă (pentru oameni, dar și pentru jucării ;)). 
 

pungi textile 

Pungi textile e participantul cu ecobags dure, impermeabile, din ață de cânepă. Haideți să facem purtatul torbelor cel mai popular trend!

Initiative/NGO/OTHER

 roata tatuata

Henna naturala in Chișinău / Roata Tatuata oferă o viziune pentru desenele cu henna care combină tradiția orientală cu tendințele moderne ale artei tatuajelor. 
Cu o experiență în domeniu mai mult de 6 ani, Roata Tatuată va oferi servicii de desene tradiționale indiene sau cele mai în vogă, din henna proaspătă pe bază de ulei esențial de levănțică moldovenească. 

Atelier 99

Atelier 99 / FabLab Moldova - un exemplu foarte bun referitor la continuitatea proiectelor activEco. E o inițiativă care s-a născut în cadrul activEco-2015, și nu numai încă există, dar se dezvoltă dinamic, implicînd zeci de oameni într-o mulțime de activități creative - tot ce este legat de colaborare, consum responsabil, folosirea eficientă a resurselor, și ”creare”

carte pentru fapte 

 🎲 O veste frumoasa pentru iubitorii de cărți 😃 La IarmarEco 2019 veți avea șansa să vă îmogățiți biblioteca cu cărți bune 📗📘📙📕📔 Și tot ce trebuie să faceți sunt fapte bune, cu impact pozitiv social și ecologic. Veniți la IarmarEco 2019 împreună cu prietenii pentru a vă găsi cartea și fapta care vă așteaptă de la Carte pentru Fapte

gunoi cu noi 

Gunoi cu Noi sunt un grup de entuziaști care vor să creeze un exemplu de management al deșeurilor sustenabil în Moldova. 
Proiectul lor a început în Râșcova, și dacă vă sună cunoscut acest sat, iar mâine va avea loc reorganizarea gunoiștii ca să facă posibilă sortarea deșeurilor cu ulterioara lor reciclare.
Participanții au lansat în sat un proiect de 30 de stații pentru colectarea sortată a deșeurilor, din materiale de mâna a doua.

ART LABYRINTH 

La IarmarEco 2018, avem ocazia să facem un cerc pe iarbă, și să batem tobele - fiecare poate să încerce! E vesel, catartic, iar cu ajutorul tutorelui Du O Van e și ușor! Tobele vin de la Art Labyrinth, cercul vine de la voi, iar ritmul vine din inimă - bum bum bumbum!

ZARD ART 

ZARD ART este un spațiu (laborator) destinat dezvoltării personalității prin intermediul artei vizuale. La IarmarEco aceștia vor desfășura un master class de lucru cu ceramica pentru copii.

iarmareco freeshop 

Bună dimineața de la IarmarEco Freeshop! Fetele sunt deja pe loc și deși niciuna nu e matinală de fel, sunt aici cu bucurie. Standul se deschide plin deja cu haine multe primite de la oameni buni.

Our Contacts

Phone:
+(373)79801012 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Connect With Us

Facebook:
IarmarEco
Youtube:
EcoVisio

Contact form

Do not hesitate to contact us with any question or suggestion!